Bangkoks beste guide - En fantastisk dag!

Skal du til Bangkok i vinter og har lyst å oppleve byen på sitt beste? Et godt reisetips er da å tilbringe en dag eller flere med guidene til  "Tour with Tong". Tong og hennes lille guidefirma har blitt en legende på Tripadvisor og vi forstår hvorfor.

Vår heldagstur startet tidlig på morgenen klokken 07.00 når vi ble hentet av vår guide Get og sjåføren. Vi kjørte ut av byen og til den lille byen Maeklong. Der besøkte vi Railway Market hvor vi tuslet rundt blant markedsbodene og spiste Coconut pankakes som Get kjøpte til oss. Vi fikk oppleve høydepunktet når toget kom og kjørte mitt mellom bodene!

Turen gikk så videre til Floating Market hvor leide en båt og seilte rundt i kanalene. Lunsjen ble spist ombord og bestod av en nydelig noodle soup og frityrstekte bananer handlet fra andre båter. Noe souvenirer fikk vi også handlet med guidens gode assistanse i prutingen:-)

Rundt lunsjtider startet returen til Bangkok hvor Grand Palace og de 3 berømte templene stod på programmet. Get delte velvillig sin kunnskap og forklarte om de ulike Templene i den steikende varmen. Etter noen timer med templer var det godt at sjåføren sto klar med kalde håndkler og vann og kjørte oss tilbake til hotellet etter en lang og begivelsesrik dag.

Prisen for hele dagen kom på 3300 bath for bil, sjåfør, guide og bensin (inngangsbilletter og båtleie i tillegg). For dette får du en hel dag hvor du selv bestemmer innholdet. Tour with Tong kan skreddersy dagen etter dine ønsker eller har ferdig forslag. Hun var også behjelpelig med å bestille et Dinner Cruise til oss kvelden før.

Da hun har ekstremt mye å gjøre kan det fra tid til annen ta lang tid å få svar på mail, men hun er til å stole på og tar veldig godt vare på deg når du først har bestilt. Hun ringte oss til og med opp på hotellet når vi ankom for å bekrefte tiden for Dinner Cruise og henting dagen etter. Husk å bestille i god tid hvis du skal til Bangkok og har lyst på en opplevelsesrik dag.

Og en liten advarsel til slutt: Ikke kjøp tilsynelatende billige turer av små reisebyrå på gaten i Bangkok. De inneholder som regel en slitsom salgspresentasjon i en Gem Shop.

Les mere om Tong på Tripadvisor eller hennes hjemmeside.

Trenger du hotellrom i Bangkok så les gjerne siden om billig hotell.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Reisetips Gdansk og Sopot

Prisnivå USA

Billige billetter til Disney World