Verdens beste flyselskap kommer nå til Norge!

Qatar Airways som nylig ble kåret til verdens beste flyselskap starter 5. oktober opp flyvninger fra Oslo til Doha med 5 ukentlige avganger.

Fra Doha er det gode forbindelser videre til destinasjoner i store deler av Asia samt Australia. Qatar Airways er kjent for veldig god service og mat ombord og har et avansert underholdningssystem med over 150 filmer.

Fra både Sverige og Danmark har vi sett hyggelig kampanjepriser med billetter i sommer til Thailand og Vietnam til under kr 5000 så vi får håpe at vi ser slike priser fra Norge også. I så fall er det godt nytt for både Asia frelste Nordmenn og de mange asiaterne bosatt i Norge.

Aktuelle Qatar Airways kampanjer med avreise fra Oslo kan du nå se her

Også deres bonusprogram er mere lukrativt enn mange andre: Etter 1 rundtur til Asia blir du Burgundy medlem og kan blant annet ta med 10 kg ekstra bagasje. Etter kun 2 rundturer til Asia per år får du sølvstatus som gir 15 kg ekstra bagasje og tilgang til lounge.

Les mer om hva passasjerer syntes om Qatar Airways på Airlinequality, eller les artikkelen her på bloggen om hvordan du finner billige flybilletter.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Reisetips Gdansk og Sopot

Prisnivå USA

Billige billetter til Disney World