Unngå kredittkort gebyr hos Ryanair

Det er mange som lurer på hva som skal til for å slippe kredittkort gebyr hos Ryanair. Gebyret er på kr 60 per strekning og person så reiser man ofte blir det fort penger av det. Da kan det være bryet verdt å skaffe seg et Prepaid Mastercard som er gratis å bruke hos Ryanair. Problemet er at dette ikke finnes i Norge og da må man kaste blikket til utlandet for få et slikt kort.

Netelller tilbyr et slikt kort kalt Net+ Prepaid Mastercard. Dette er gratis og blitt velidig populært for bruk hos Ryanair i andre land. Så hvordan går man frem for å skaffe seg et slikt kort:

  1. Opprett en konto hos Neteller og utvid denne til en Extended Account.
  2. Bestill et Net+ kort tilknyttet denne kontoen. Det må være et fysisk kort og ikke den virtuelle utgaven.
  3. Det kan være en fordel å oprette konto og kort i samme valuta, da slipper du vekslingsgebyrer.
  4. Du vil motta kortet innen 21 dager.
  5. Overfør penger til din Neteller konto. Da Neteller brukes av mange pokerspillere har norske banker stengt for å overføre penger med norske kredittkort. Du må derfor bruke bankoverføring men den er gratis hos feks. Skandiabanken.
  6. Kjøp flybillett hos Ryanair og velg å betale med Prepaid Mastercard. Kjøp biletten i samme valuta som den du har på ditt kort for å spare vekslingsgebyr, det gjør du enkelt ved å bytte land på sidene til Ryanair.
Metoden krever jo litt jobb men reiser du ofte med Ryanair kan det være verdt arbeidet for å spare litt penger. Kortet kan jo også brukes til å handle sikkert i andre nettbutikker. Les mer om kortet hos Neteller.

Jeg har ikke testet dette selv men metoden er mye brukt i Tyskland og i følge Neteller er kortet tigjengelig for folk bosatt i Norge. Skriv gjerne en kommentar med erfaringer om du tester dette.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Reisetips Gdansk og Sopot

Prisnivå USA

Billige billetter til Disney World