Billige billetter til Disney World


Går du med planer om å besøke Disney World eller Universal Studios og er på utkikk etter billige billetter? Overnatting er generelt veldig billig i Orlando på grunn av den sterke konkurransen. Men parkbilletter til Disney World gjør fort et stort innhogg i feriebudsjettet til en familie! 

Først og fremst litt info om billetter til Disney World og noen tips:

  • Prisen for dag 1-3 ligger i overkanten av 100 USD per dag og deretter faller den kraftig. For eksempel koster en 3 dagers billett 291 USD (voksen) mens en ukesbillett koster 345.
  • Ønsker du Park Hopper så du kan besøke flere parker på samme dag koster det rundt 50 USD ekstra totalt.
  • Hvis du er i Orlando lenge nok kan det derfor lønne seg å fordele besøkene over flere dager fremfor å stresse mellom parkene.
  • På samme måte koster det ekstra hvis du også vil ha tilgang til Disneys Waterparks.

Et godt sted å bestille billetter på forhånd er den amerikanske siden Undercovertourist. Prisene er litt rimeligere enn direkte ved inngangen. Du har muligheten til å få en eticket på mail eller de sender de fysiske billettene gratis til Norge om du foretrekker det. Alle priser er inkludert skatter og avgifter og du får med en ekstra dag gratis om du bestiller en 3 dagers billett. 

Den største fordelen er dog ikke at du sparer litt penger men faktisk muligheten for Fastpass+ som er inkludert i prisen. Når du har fått billettene kan du skape en profil på My Disney Experience og så forhåndsbestille tider på de mest populære attraksjonene opp til 30 dager før du kommer. Da slipper du å tilbringe halve dagen i køer i parken. Bestiller du tider til dine favoritter på ettermiddagen og kommer tidlig for å oppleve resten får du mye ut av dagene. På sidene hos Undercovertourist finner du også også masse gode tips på hvordan du utnytter tiden best mulig og til og med en egen App.

Så jeg anbefaler på det sterkeste å bestille billetter til Disney på forhånd og bruke litt tid til å forberede oppholdet. Får du tilbud om å kjøpe billetter til en mye billigere pris enn det vi har oppgitt ovenfor bør du være på vakt. Da er det ofte krav om at du deltar på en eller annen form for timeshare presentasjon.

Trenger du leiebil i Orlando les vår pristest for leiebil i Florida og glem ikke å ta en titt på vår artikkel om reisetips og hoteller i Orlando

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Reisetips Gdansk og Sopot

Prisnivå USA