Søk om Norwegian kortet og få kr 200


Bank Norwegian kortet er et av de kredittkortene vi anbefaler for deg som liker å reise. Du får 5% bonus på Lavpris flybilletter i Europa hos Norwegian (eks skatter og avgifter) og 20% for FullFlex billetter. Du får også 1% bonus på alle andre kjøp. Med 20% bonus kan det av og til nesten lønne seg å booke fleksible billetter. Andre gode fordeler du har med kortet:

Gratis reise- og avbestillingsforsikring hvis du betaler reisen med kortet

Gratis minibank uttak i utlandet og ingen renter frem til forfallsdato. I tillegg til sparte gebyrer har du en høyere sikkerhet ettersom du ikke bruker et kort som er direkte knyttet til din bankkonto. 

Du får en gratis forsikring mot tapt videre forbindelse. Reiser du med Norwegian og mister videre forbindelse pga forsinkelse dekkes opp til kr 5000 per person for nye billetter. Du kan også tegne en egenandels forsikring for leiebil som sparer deg for de dyre ekstra forsikringene du ofte opplever ved leie av bil i Europa.

Totalt sett et godt kort for deg som liker å reise!

Og akkurat nå får du kr 200 i form av Cashpoints første gang du bruker kortet om du søker på denne lenken.

*Eff. rente på Norwegian kortet 23,1 %, kr 15.000 o/12 mnd. Totalt kr 16.764.

Kommentarer

eljos sa…
Å dette var en fin side. Kan jeg lage en link til denne ,fra min reiseblogg? så utrolig mange flotte tips å samle på her! Jeg legger deg på blogglisten min på min reiseblogg.
Reisetips sa…
Selvfølgelig kan du gjøre det!

Populære innlegg fra denne bloggen

Reisetips Gdansk og Sopot

Prisnivå USA

Billige billetter til Disney World