Karibien cruise under kr. 8000 i November og Desember!

Billig Karibien cruise

November og Desember er tiden der prisene på cruise i Karibien er på det laveste og tilbudene mange. Det er også en herlig tid å reise på: Været i Karibien er bra og man kan kombinere reisen med billig juleshopping på outlet om man ønsker det..

I November kan du for eksempel reise med Carnival til vestlige Karibien (Cozumel, Belize, Roatan, Grand Cayman) fra kun kr 2330 for 7 dager i innvendig lugar (avreise 24. November). Det gir en døgnpris på under kr 340 med full pensjon! Legg på rundt kr 1500 og du har en utvendig lugar med egen balkong.

Med Norwegian Cruise Line kan du reise til østlige Karibien (St. Thomas, St. Maarten og Nassau) med flaggskipet Norwegian Epic fra kr 3000 for 7 dager i innvendig lugar (avreise 25. November).

Flybillett til Miami kan du for tiden få fra rundt kr 4350 med Air Berlin så flybillett, cruise og en natt på hotell før cruiset kan du nå fint klare for under kr 8000 per person hvis du klarer deg med en innvendig lugar.

Vil du legge til noen dager med badeferie og shopping etter cruiset kan jeg anbefale Fort Lauderdale. Der kan du finne overnatting på 4 stjerners hotell rett ved stranden fra kr 600 per rom på Hotwire. Derfra er det kun en halvtime med bil til Floridas største outlet mall Sawgrass Mills! 

Dette er bare et noen eksempler på gode cruisetilbud du kan finne hos cruisedirect.com. Generelle tips finner du på siden om billig cruise.

Priseksempler per 8. Oktober og inkluder skatter og avgifter

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Reisetips Gdansk og Sopot

Prisnivå USA

Billige billetter til Disney World