Når er flybilletter billigst?

Når er flybilletter billigst

Er spørsmål mange lurer på er når det er billigst å bestille flybilletter? Lang tid  forveien eller noen dager før avgang?

To professorer ved et universitet i Spania har gjort en undersøkelse på dette ifølge nettstedet N24. Konklusjonen deres var at beste tidspunkt var å bestille 8 uker før avgang. Etter dette stiger prisene jo nærmere avgangstid man kommer og de forretningsreisende begynner å bestille. Rundt 8 uker før er tiden da flyselskapene tyr til kampanjer når de ikke er fornøyd med salget. Unntaket er selvfølgelig jul, sommerferie og andre tider med mye trafikk der man bør bestille så tidlig som mulig. Hvis mulig bør man bestille på ettermiddagen, da det statistisk sett er billigere da.

Også den amerikanske siden Priceoftravel har en god artikkel om når flybilletter er billigst. Konklusjonen der ble 4-6 uker før avgang. 

Det er 2 tidspunkter på året når alle flyselskaper bruker å legge ut store kampanjer. Det er romjulen og rett etter skolestart på sommeren. Ellers kan det være en god idé å melde seg på flyselskapenes nyhetsbrev eller trykke like på vår Facebook side, vi omtaler stort sett de beste kampanjetilbud der!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Reisetips Gdansk og Sopot

Prisnivå USA

Billige billetter til Disney World