Norwegian har startet billettsalget til New York og Bangkok


Norwegian New York Bangkok

Igår falt startskuddet for Norwegians langdistanse satsing til New York og Bangkok. Prisene skal starte på kr 999 en vei til New York og kr 1499 til Bangkok. Den store interessen har ført til at nettsidene til Norwegian var nede i stort sett hele gårsdagen som blant annet Aftenposten melder.

Når vi idag endelig kunne teste tilgjengeligheten var det umulig å finne billetter til de angitte prisene til New York. Billigste reise for en uke i fellesferien fant vi til kr 4529 tur / retur. Legger man til bagasje, mat og setevalg så er prisen oppe i kr 5327 per person som er en bra pris midt i ferien. I August / September fant vi billigste pris for en ukestur fra kr 3329. Legger du til bagasje, mat og sete her så ligger denne prisen over SAS og United sine kampanjepriser. Rutetidene (avreise 17.30) er senere, dette gjør at du mister den første ettermiddagen i New York. Til gjengjeld har du nesten full dag i New York når du skal reise tilbake, bare synd man må ut av hotellet allerede til lunsj.

Til Bangkok derimot finnes fortsatt kampanjeprisene tilgjengelig og du kan få en tur / retur fra midten av August og utover for kr 3027. For bagasje, mat og setevalg må du her legge til en tusenlapp. Kampanjeprisene hos Thai og andre selskaper bruker å ligge fra rundt kr 4700 og oppover så her er det litt å hente. Største ulempen er dog reisetidene på returen der det er dagfly med veldig tidlig avgang fra Bangkok (avreise 07.30). Personlig ville jeg da foretrukket å betale noen hundrelapper ekstra for å få et nattfly og eventuelt akseptert en mellomlanding.

Konklusjonen er vel at prisene til Norwegian er helt greie men ikke så revolusjonerende som Bjørn Kjos ville ha oss til å tro når bagasje, mat og setevalg er tatt med i regnestykket. Fordelen med Norwegian er splitter nye fly, et bra underholdnings system og ikke minst muligheten for å bestille enveis billetter.

Husk at du får 5% bonus på flybilletter hos Norwegian (ikke innenlandsreiser) og 1% bonus på alle andre kjøp ved bruk av Norwegian kortet. Du får også gratis uttak i minibanker i utlandet.

Vurderer du en tur til New York så les gjerne våre tips om hvordan du finner billige hotell i New York.


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Reisetips Gdansk og Sopot

Prisnivå USA

Billige billetter til Disney World