Nye ruter og kampanje hos SAS


Etter at SAS nå har lagt bak seg siste tidens turbulens er de nå på offensiven med nye ruter og et kjempesalg. Fra Oslo er nyhetene Santorini, Palermo, Pristina, Valencia, Malta, Lisboa, Athen, Tenerife og Pula (i tillegg til ruter til Budapest, Cagliari og Salzburg som tidligere er annonsert). Fra Bergen blir det fly til Dubrovnik og Antalya, mens Trondheim får en rute til Split og Stavanger en rute til Antalya. Disse legges ut for salg førstkommende mandag.

Samtidig legges 1 million billetter på salg. Blant godbitene er New York fra kr 3499 tur/retur, Reykjavik fra kr 599 en vei og London fra kr 499 en vei. Husk at du fint kan velge mellom SAS på utreise og Norwegian tilbake (eller omvendt) for å oppnå best mulig totalpris. Norwegian kontrer kampanjen med sitt eget førjulssalg så du har en gylden mulighet til å booke vårens storbyferie. Foretrekker du pakkereiser med feks Expedia går også prisene på disse ned i kampanjeperioden på flyvninger med SAS. Husk å slå til mens utvalget er størst!

Kampanjen gjelder til 27. November med utreise frem til 31.05.

Book direkte via respektive sas.no eller gjør et søk via en av de anbefalte søkemotorene på siden om billige flybilletter.

Husk også å lese hvordan du kan få kr 60 i rabatt per flybillett hos SAS.


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Reisetips Gdansk og Sopot

Prisnivå USA

Billige billetter til Disney World