Norwegian med direkte flyrute fra Oslo til Florida

Norwegian direkte flyrute til florida


VG melder idag at Norwegian lanserer en direkte flyrute fra Oslo til Fort Lauderdale fra 30. November med 2 ukentlige avganger tirsdager og lørdager. Dette i tillegg til tilsvarende ruter som tidligere er annonsert fra Stockholm og København. Ruten passer ypperlig for de som ønsker å dra på cruise eller bilferie i Florida

Fort Lauderdale er en badeby med avslappet stemning kun 30 minutter nord for Miami og er en av mine favoritt byer i Florida. Ofte kan man få gode hoteller rett på stranden billig via Hotwire så lenge man unngår helger. Jeg har selv bodd på fasjonable Hotel W rett på stranden for under kr 600 natten! For for de shoppingfrelste ligger den gigantiske outleten mallen Sawgrass Mills bare 30 minutter utenfor byen med bil. Orlando med alle sine fornøyelses parker er rundt 3 timers biltur unna og leiebil er billig i USA.

Byen har også Floridas største havn for de som vil oppleve et cruise i Karibien. Prisene er lavere enn du tror og er du litt fleksibel kan du ofte få en ukes cruise med balkong lugar, flybillett og et par netter på hotell for litt over kr 10000 hvis du bestiller selv via nettet.

Prisene fra Norge er ikke klare ennå men fra København ligger billigste avgang vinteren 2014 på kr 3976 t/r i januar. Skal du ha med bagasje, mat og vil ha et reservert sete er du oppe i kr 4974. For samme pris kan du ofte få kampanjepriser med Lufthansa, United og SAS til Miami eller Fort Lauderdale. Fordelen med å fly Norwegian er splitter nye fly, direkte rute og at du unngår maset på Miami flyplasssen som er kjent for treg immigration og lange avstander. Til gjengjeld mister du mulighet for bonusopptjening og tryggheten av et nettverkselskap dersom noe går galt. Hva man foretrekker er smak og behag.


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Reisetips Gdansk og Sopot

Prisnivå USA

Billige billetter til Disney World