Beste bonusprogram på fly i Norge

Beste bonusprogram i Norge

For noen dager siden kom nyheten i media at regjeringen nå opphever forbudet mot bonuspoeng på innenriks flyreiser. SAS var kjappe med å annonsere at de gjeninnførte bonuspoeng. Idag meldte også Norwegian at deres fordelsprogram Norwegian Rewards utvides til å gjelde norske flyreiser. 

Hva blir da det beste bonusprogrammet for folk som reiser mest innenfor Norge og lønner det seg å være lojal? 

I SAS bonusprogram Eurobonus får du 1000 poeng for en innenriks flyreise tur / retur i økonomiklasse. Det betyr at du må reise 10 ganger for å få en tilsvarende gratis reise innenfor Norge. Reiser du på fleksibel billett går det dobbelt så fort. Du betaler skatter og avgifter (rundt kr 225) men til gjengjeld kan billetten endres og avbestilles. 

Med Norwegian mottar du 2% av billettprisen (eks skatter og avgifter) i Reward bonus. Det betyr at du må reise over 50 ganger tur / retur for å få en tilsvarende billett. På fleksible billetter mottar du 10% bonus.

Konklusjonen er at Eurobonus gir den raskeste opptjeningen. Dog vil vi alltid anbefale å være medlem av begge selskapenes programmer og velge reise ut fra pris og avgangstid.

Vil du tjene opp poeng raskere kan du gjøre dette ved bruk av kredittkort. Med Bank Norwegian kredittkort tjener du opp til 5% på lavpris billetter og 1% på alle varekjøp. Ønsker du å tjene Eurobonus poeng kan du skaffe deg et gratis Trumf Visa kort. Trumf bonusen du tjener opp hos Norgesgruppen og Shell kan du bytte inn i Eurobonus poeng. Les mere om begge kortene og deres fordeler på våre sider om beste kredittkort for reise. Men husk at det kun er lønnsomt å bruke kredittkort om du betaler hele beløpet hver måned!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Reisetips Gdansk og Sopot

Prisnivå USA

Billige billetter til Disney World