Nye direkteruter til USA med Norwegian

Direkteruter USA Norwegian


Norwegian har idag annonsert 3 nye direkteruter fra Oslo til USA. Fra slutten av Mai 2014 kan man fly 3 ganger ukentlig til Oakland (rett utenfor San Francisco), 2 ganger ukentlig til Orlando og en gang ukentlig til Los Angeles. Dette i tillegg til tilsvarende ruter som er annonsert fra Stockholm og København.

Oakland flyplassen ligger utenfor San Francisco men har god kommunikasjon inn til byen, rundt 30 minutter med BART (t-bane). Flyplassen er også greit beliggende for å starte en roadtrip i California østover mot Yosemite eller opp til vinområdene i Napa Valley.

Orlando er kjent for sine fornøyelsesparker, golfmuligheter og god shopping i de mange outlets. Prisnivået er lavt i forhold til andre områder i USA på både hoteller eller leiligheter for større barnefamilier. For tips om Orlando og hvor du bør bo les gjerne min artikkel med tips og hotell anbefalinger i Orlando. Fra Port Canaveral (cirka 45 minutter fra flyplassen) kan man også reise på cruise i Karibien og kombinere dette med noen dager i Orlando.

Prisene skal starte fra kr 1499 en vei. I skrivende stund var det ikke mulig å finne billetter begge veier til den prisen men en ukestur til Oakland (4.-11. Juni) klarte vi å finne til kr 3616. Skal du ha med bagasje, mat og vil ha et reservert sete får du legge til kr 998. Til sammenligning ligger SAS kampanjepris på samme strekning vanligvis på kr 5399. Hos SAS får du bonuspoeng nok til en innenriksreise med på kjøpet, men må til gjengjeld mellomlande i København.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Reisetips Gdansk og Sopot

Prisnivå USA

Billige billetter til Disney World