Prisfall på fleksible flybilletter

Prisfall fleksible flybilletter

At den skarpe konkurransen i fly bransjen har gitt billige billettpriser er ikke noe nytt. Men normalt må billettene til de beste prisene bookes lang tid i forveien og det er dyrt å endre disse om planer forandres. Nå har den pågående priskrigen ført til stort prisfall på fleksible billetter til mange feriedestinasjoner. Ofte kan du nesten "spare penger" på å booke fleksible billetter med SAS og Norwegian i forhold til lavprisbilletter hvis du er tidlig ute.

La oss ta et praktisk eksempel:  Du ønsker å reise til Malaga på en ukes ferie i Oktober (18. - 25. Oktober).  

Hos Norwegian koster LowFare billetten kr 1782,- og samme billett i FullFlex kr 2582,-. I fullpris billetten er bagasje og setevalg til en verdi av kr 358,- inkludert. Du får også 20% cashpoints (eks skatter og avgifter) med Norwegian kortet på disse billettene. Det blir cirka kr 425,- tilbake etter endt reise.

Hos SAS koster en billett i SAS Go 2520,- og samme billett i SAS Plus kr 3020,-. For mellomlegget på kr 500,- får du blant annet tilgang til lounge, fri mat og drikke på flyet, et kolli ekstra bagasje og doble Eurobonus poeng. Pengene er fort spart inn om du tar deg en øl på flyplassen og trenger noe å drikke og spise ombord. Og med 8000 Eurobonus poeng for turen er du godt på til en innenriks bonusreise som koster 10.000 poeng. De siste år har SAS til og med hatt sommerkampanje der bonusbilletter kun har kostet halve poengsummen.

Med på kjøpet hos begge får du fordelen av en fleksibel billett som kan endres uten gebyrer (du betaler evt. mellomlegg) og du kan avbestille helt kostnadsfritt. Da har du muligheten til booke billettene god tid i forveien eller eventuelt avbestille hvis planer forandres eller du finner en bedre pris senere.

Det kan med andre ord ofte lønne seg å bestille en litt dyrere billett!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Reisetips Gdansk og Sopot

Prisnivå USA

Billige billetter til Disney World