Billig cruise i Karibien

Billig Cruise


Vi har tidligere omtalt November og begynnelsen av Desember som den beste tiden på året å finne billige cruise reiser. Da er det fortsatt lavsesong og gode priser men faren for hurricanes som lurer tidligere på året er over. Vi har tatt en titt på noen gode kupp du kan gjøre for reiser i år

Flyreisen til Miami kan du for tiden finne til kampanjepriser fra kr 3200 med British Airways / American Airlines via London.

Billigste pris for et ukes cruise i November med avreise fra Miami finner vi med Carnival Cruises. Der kan du få et ukes cruise i vestre Karibien med stopp i Cozumel, Grand Cayman, Isla Roatan og Belize med avreise i November til priser fra kr 4700 per person i innvendig lugar. Ønsker du en utvendig lugar med balkong må du legge på rundt kr 1700 per person.

Hos RCCL kan du få et cruise i østre Karibien på 8 dager (dvs en dag lenger enn uke cruisene) til priser fra kr 5700 per person i innvendig lugar. Da besøker du Haiti, Puerto Rico, St. Kitt and Nevis og St. Maarten.

Vil du reise litt mer eksklusivt kan vi anbefale Celebrity Cruises. Selskapet eies av RCCL men holder en litt høyere standard. Her kan du i November reise på et ukes cruise i østre Karibien med stopp i San Juan, St.Thomas og St. Maarten til en pris av kun kr 8500 per person i lugar med balkong. Til denne kampanjeprisen kan du for tiden også få med en all inclusive drikkepakke i prisen.   

Legger du sammen cuise, flybillett og en natt på hotell kan du med andre ord få et komplett cruise til priser fra rundt kr 8500 per person. Et litt mer eksklusivt all inclusive cruise med balkong lugar vil komme på priser fra 12200 per person. Dette er bare noen eksempler på gode cruisetilbud du kan finne for tiden hos cruisedirect.com.

Generelle tips finner du på siden om billig cruise.

Priseksempler per 08.08 og inkluder skatter og avgifter

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Reisetips Gdansk og Sopot

Prisnivå USA

Billige billetter til Disney World