Reisetips og hoteller i Miami Beach

Tips og Hoteller i Miami


Miami Beach er en populær destinasjon blant nordmenn både som cruisehavn og for de mange som flyr til Florida på vinteren for å slikke sol på South Beach eller svinge golfkøllene. Beste tiden på året å dra er i mine øyne perioden fra høstferien til påskeferien, Sommeren kan være veldig varm og fuktig men det er fortsatt mulig å nyte en god ferie for det. Ønsker du en rimelig reise til Florida er November og tiden før jul en perfekt periode. Da er prisene på både flybilletter, hotell og ikke minst cruise på det laveste og være er ganske stabilg

Flyreise:
Utvalget på flyreiser til Miami er omfattende. Norwegian flyr 2 ganger ukentlig direkte til Fort Lauderdale og SAS har akkurat annonsert sin nye rute til Miami. Fra før er konkurransen stor og utenfor høysesong (sommerferien og tiden fra jul til påske) er det i perioder mulig å finne flybilletter til priser under kr 3500 med stopp i London eller Frankfurt. Har du lyst å prøve Airbus 380 har Lufthansa en rute via Frankfurt. Les min side om billige flybilletter for tips om hvordan du finner de billigste billettene. 

Hotell tips og anbefalinger i Miami Beach
Hotellpriser svinger veldig i Miami Beach. Ettersom mange amerikanere reiser hit i helgene stiger prisene en god del da. Har du planer om en rundreise i Florida kan du derfor ofte spare en del penger ved å legge dagene du besøker Miami til midtuke. Prisene er også høyest på hoteller som ligger direkte på Ocean Drive. Flytter du deg at par kvartaler innover eller lenger mot nord faller prisene og du får mye mer for pengene.

Hampton Inn South Beach er et eksempel på et forholdsvis nytt og greit hotell som ligger nesten ved stranda bare et stenkast unna shopping gaten Lincoln Road. Her får du en god frokostbuffet inkludert i prisen så hotellet gir god valuta for pengene 

Kimptom Surfcomber Hotel ligger rett over gata direkte på stranda til en fornuftig pris. Ocean Drive og Lincoln Road har du i gåavstand. Hotellet har et veldig hyggelig poolområde:


Tips og hotell i Miami


Loews Miami Beach er et av de få barnevennlige hotell i Miami med egen barneklubb. Hotellet er flott og sentralt beliggende men av den litt dyrere sorten. 

Hotel Breakwater South Beach er et hyggelig hotell med god beliggenhet direkte på Ocean Drive. Prisene bruker å være greie i forhold til beliggenheten og du får en enkel frokost inkludert i prisen. Vær klar over at det kan bli litt støy fra nattelivet på Ocean Drive. 

Seaside Apartment Hotel et rimelig alternativ for deg som vil bo rimelig nærme stranden men syntes det er greit å bo litt unna South Beach. og ikke langt fra stranden men ikke trenger og med gratis parkering til leiebilen. Her får du også gratis parkering for leiebilen.

For andre gode hoteller i Miami til best mulig pris prøv gjerne min søkemotor for hotell (i samarbeid med Hotelscombined). Den sammenligner priser fra alle de store bookingsidene og kombinerer dette med gjestevurderinger for å gi deg populære hoteller til best mulig pris. Ønsker du å spare over 15% på dine hotell bookinger bør du lese min artikkel med tips om rabatter på hotell.

I Miami kan du også gjøre gode kupp via Hotwire (spesielt på ukedager og i lavsesong) hvis du er fleksibel og opptatt av å få mest mulig hotell for pengene. Der bestiller du rom uspesifisert, men velger standard og beliggenhet. Du kan spare opp til 50% i forhold til vanlige priser i perioder med lav etterspørsel. Les mere i min artikkel om Hotwire for å lære litt mere om hvordan det fungerer.

Restauranter:
Miami har mye spennende å tilby for enhver smak på restaurantsiden med mye god sjømat. Vi anbefaler det å prøve innslag fra det kubanske og karibiske kjøkken for eksempel på eksklusive Ola at the Sanctuary. Har du lyst på sjømat er Joes Stone Crab en klassiker i Miami. Har du lyst på en liten kjøretur langs kysten stopp gjerne på en av mine favoritter Aruba Beach cafe i den lille byen Lauderdale by the Sea 45 minutter nord for Miami Beach og prøv deres Fresh Florida Mahi Mahi. Andre ting du bør prøve mens du er i Miami er Conch Fritters og Key Lime Pie.

Sightseeing:
Det mest spennende du kan finne på i Miami er egentlig å nyte folkelivet rundt South Beach og Ocean Drive. Du kan gjerne starte oppholdet i Miami med en rundtur på en Hop-On-Off buss, det gir deg et greit overblikk over byen. Big Bus Tours har turer som både tar deg langs strendene og til downtown Miami hvor du har muligheten å ta et stopp i Coconut Grove eller den kubanske bydelen Little Havana for en drink. Så lenge du oppholder deg i området rundt South Beach har du normalt ikke behov for leiebil og parkering er dyrt. De fleste leier dog bil etter noen dager for å reise videre i Florida eller ta dagsturer i området. Les også gjerne min artikkel og pristest om leiebil i Miami.

Shopping:
Bor du i området rundt South Beach har du tilgang til et godt utvalg av butikker rundt Lincoln Road og Collins Avenue. Vil du på outlet finner du Sawgrass Mills med hele 350 butikker cirka 40 minutters kjøretur fra Miami Beach. Et godt kjøpesenter er også Aventura Mall som ligger i North Miami Beach

Cruise eller bilferie:
Miami er verdens største cruisehavn så hvorfor ikke benytte muligheten til å oppleve Karibien og Mexico. Det er billigere enn de fleste tror for tips les mine sider om billig cruise. Ellers er Miami også et godt utgangspunkt for de som ønsker å dra på bilferie i Florida.

Håper disse reisetips hjelper dere til et hyggelig opphold i Miami. Har du noen spørsmål så still de gjerne i kommentarfeltet nedenfor.

Vil du lese flere tips om Miami kan jeg anbefale Thrillist reiseguide for Miami.   

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Reisetips Gdansk og Sopot

Prisnivå USA

Billige billetter til Disney World