Norwegian med direkte flyrute til Las Vegas


Da har Norwegian annonsert en ny direkte rute til til "syndenes by Las Vegas". Fra 01. November vil man fly hver tirsdag direkte mellom Oslo og Las Vegas. Det er også mulighet å fly lørdager og søndager med en mellomlanding og ruten er foreløbig lagt ut til midten av mars. Prisene starter på kr 1299 en vei (kr 1799 om du vil ha med bagasje, mat og setereservasjon).

Las Vegas er for de fleste kjent som byen for gamblere men har mye å tilby for andre reisende også. Du finner gode shoppingmuligheter, massevis av show og underholdning, spektakulære hoteller og et godt tilbud av restauranter. Las Vegas er faktisk også den større byen i USA som har lavest prisnivå for turister.  Med andre ord en by man fint kan feriere i selv om man ikke har planer om roulette og poker spesielt hvis man er glad i natteliv.

Vi håper ruten fortsetter til sommerprogrammet neste år da dette også gir gode muligheter for å starte eller avslutte en roadtrip på vestkysten av USA i Las Vegas. Har du planer om å teste ruten i vinter bør du dog ikke forvente deg å ligge alt for mye ved bassenget. I vintermånedene ligger maks temperaturen på dagtid på rundt 14-20 grader og kan i de kaldeste månedene komme helt ned til frysepunktet på nattestid. 

For mere info om hvor man bør bo og hva man kan finne på les gjerne min artikkel med tips og hoteller i Las Vegas.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Reisetips Gdansk og Sopot

Prisnivå USA

Billige billetter til Disney World