SAS nye direkterute til Miami


SAS nye direkterute til Miami

Idag var første avgang på SAS nye rute til Miami. Ruten går direkte fra Oslo 4 dager i uken og de 3 andre dagene er det avganger via København. Flytypen er en Airbus 330 med SAS nye oppgraderte kabine med moderne underholdnings system.

Prisene ligger fra rundt kr 4000 i lavsesong og kr 7000 i høysesong og da er mat og en koffert inkludert i prisen. Du får 9000 Eurobonus poeng for turen som nesten er nok til en innenriks reise i Norge. Tar man høyde for dette mener jeg prisene er fullt ut konkurransedyktige i forhold til Norwegians rute til Fort Lauderdale.

Har du lyst å reise litt komfortabelt har SAS ofte kampanje priser på SAS Plus. Da kan du reise i større seter med ekstra benplass og nyte gratis drikke hele turen, På flyplassen er det egen innsjekkings skranke og fasttrack så du slipper lange køer og kan i steden tilbringe tiden i loungen. En ekstra koffert og 3000 ekstra Eurobonus poeng følger også med på kjøpet. Prisene ligger fra kr 6500 i lavsesong hvis du er ute i god tid.

Reiser man som par flyr SAS med 2-4-2 setekonfigurasjon så et tips er koste på seg kr 500 for setereservasjon (gratis i Plus) for å sikre en egen toseter. Jeg syntes personlig det er verdt pengene for å slippe å ha en "nabo" under flyturen. Om du ikke forhåndsbestiller kan det være lurt å være klar når innsjekkingen åpner 22 timer før avgang, da kan du kanskje sikre deg et godt sete gratis.

Miami er for mange utgangspunktet for en deilig badeferie eller en roadtrip rundt i Florida. Et tips er å reise over til vestkysten og strendene rundt Clearwater og St. Petersburg som anses som Floridas beste. Mange reiser også fra Miami eller Fort Lauderdale ut på cruise i Karibien.

Har du planer om en tur til Florida les gjerne vår artikkel med tips og hoteller i Miami.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Reisetips Gdansk og Sopot

Prisnivå USA

Billige billetter til Disney World