Shopping Tips New York - Outlet

Shopping Outlet New York

Skal du til New York for å shoppe i vår eller sommer og trenger tips på et bra outlet for billig shopping? Da bør du vurdere å ta en tur innom Jersey Gardens. Dette er en outlet mall som ligger bare 30 minutter fra New York (buss #111 eller #115 fra Port Authority Bus Terminal) eller 10 minutter fra Newark Airport (det går shuttlebus fra flyplassen).


I mallen finner du outlet butikker fra flere av de store varehusene som Saks og Neiman Marcus og kjedene med riktig gode priser. Den kjente outlet butikken Century 21 har også en avdeling her. I tillegg betaler man ikke sales tax (moms) på klær og sko i New Jersey så her ligger alt til rette for en riktig god handel.

Perfekt å stoppe her på vei til eller fra flyplassen. Man kan også velge å tilbringe siste natten i et av hotellene rundt senteret eller legge inn en overnatting ved mellomlanding på Newark. Prisene på hotellrom her er betydelig lavere enn på Manhattan. Country Inn and Suites er et greit hotell som ligger rett ved senteret og du finner et par restauranter i området rundt. 

En annen stor outlet mall utenfor New York er Woodbury Common. Denne ligger en times kjøring nord for New York og er litt mere eksklusiv. Fra New York går det organiserte turer ut til dette outlet med Gray Line.

Også i selve New York finner du noen gode outlet butikker. Den mest kjente er Century 21 som ligger rett ved Ground Zero. Her kan du tilbringe timesvis mellom rad etter rad med billige merkeklær. Et godt tips er å komme tidlig. Stedet er ekstremt populært blant turister på outlet shopping så på ettermiddagen kan det være slitsom å være her. Ellers hører jo en tur til Macys med om du skal komplettere shoppingen. Der kan du stikke innom informasjonen og få et eget "visitors pass" som gir 10% rabatt for utenlandske turister (ta med pass eller førerkort).

Trenger du hotell i New York så les gjerne vår artikkel med tips om billige hotell i New York. Vi har også en bra artikkel som omhandler prisnivået i New York og USA.

Bra artikler om New York:

Hyysj - New York tipsene du vil holde for deg selv fra Aftenposten.

Kommentarer

Anonym sa…
Flott tips:) Har vært i New York 5 ganger man aldri kommet meg til en outlet, skal det denne gangen, reiser nå på fredag :)

Populære innlegg fra denne bloggen

Reisetips Gdansk og Sopot

Hotelltips i London - Bo bra og billig