Hotelltips New York - Bo bra og billig

Tips billig hotell New York

Vil du til New York og er på jakt etter billig hotell? Her er noen tips på hvordan du finner de beste prisene på hotellrom og noen anbefalinger på greie rimelige hoteller.

Ingen steder i verden svinger trolig vis hotellprisene mer etter tilbud og etterspørsel enn i New York. I januar / februar kan du finne et billig og bra hotellrom til under tusenlappen. Det samme rommet koster gjerne langt over det dobbelte på sommeren, i messeperioder eller tiden rett før jul når alle vil på juleshopping. Tips nummer ett er derfor å sjekke prisnivået på hotell i New York før du bestiller flybilletten. Hva hjelper en tusenlapp spart på en billig flybillett når den spises opp fordi du ikke finner et billig hotell? Nordmenn la i snitt igjen kr 2208 for et hotellrom i 2016 i følge statistikk fra Hotels.com.

Et godt sted å finne billige hoteller New York er min søkemotor for hotell (i samarbeid med Hotelscombined). Den sammenligner priser fra alle de store bookingsidene og kombinerer dette med gjestevurderinger for å gi deg populære hoteller til best mulig pris.Ønsker du å spare over 15% på dine hotell bookinger anbefaler jeg å lese min artikkel med tips om rabatter på hotell.

Hotelltips for deg som vil bo bra og billig i New York:

Staybridge Suites ligger 2 blokker unna Times Square og er et relativt nytt hotell med perfekt beliggenhet for deg som vil bo nære Times Square. Du får små leiligheter med minikjøkken. Hotellet er for tiden rangert på 29. plass hos Tripadvisor og tilbyr priser fra rundt kr 1000 (lavsesong) og oppover. En fornuftig frokost er inkludert og hjelper på reisebudsjettet.

Hampton Inn Madison Square Garden ligger i det trendy området Chelsea bare 2 kvartaler fra Macys. Dette er mitt favoritt område å bo i. Hotellet har små men helt greie rom til en fornuftig pris med frokost inkludert. Hampton Inn hotellene drives av Hilton kjeden og har også billige hoteller i andre områder av New York.

Best Western Herald Square er et annet hotell jeg kan anbefale i samme område. Her får du også rom med frokost inkludert til priser fra kr 1200 per natt.

New Yorker Hotel er et klassisk hotell som er veldig populært blant nordmenn. Beliggenheten er sentral ved Penn Station i trendy Garment District. Litt over 5 minutter å spasere til Times Square.

The Library er godt alternativ for deg som er ute etter et mindre og eksklusivt boutique hotell. Hotellet ligger på Madison Avenue ikke langt fra Grand Central Station og tilbyr små men fine rom og en god service. Her er frokost samt en hyggelig ost og vin buffet på ettermiddagen inkludert. Prisene starter i underkanten av kr 2000 per natt.

Aloft Harlem er et nytt og trendy hotell fra Sheraton kjeden med billige priser fra kr 800 (lavsesong) for deg som ikke trenger å bo midt på Manhattan. Subway til Times Square tar rundt 10 minutter og du finner nok av restauranter i området rundt hotellet.

Hotelltips for deg som vil bo billigst mulig i New York:

Er du på lavbudsjett reise til New York og vil ha billigst mulig hotell så sjekk ut trendy The Pod Hotel eller Hotell 31. Begge er rimelige alternativer for deg som tåler å dele bad med andre. Du kan også se etter hoteller på Brooklyn og Long Island, her er prisene mye lavere enn på Manhattan. Med Subway eller Uber tar du deg enkelt inn til Manhattan på rundt 10 minutter.

Econo Lodge Times Square er et greit alternativ for deg som vil bo sentralt til en billig pris. Rommene er knøttsmå men til gjengjeld bor du bare et steinkast fra Times Square

Er du fleksibel og opptatt av å få mest hotell for pengene kan du også vurdere Hotwire. Der bestiller du rom uspesifisert, men velger standard og beliggenhet. Du kan spare opp til 50% i forhold til vanlige priser i perioder med lav etterspørsel. Les mere i min artikkel om Hotwire hvor jeg også har et eksempel fra New York.

Personlig bestiller jeg som regel et greit hotellrom i god tid men passer på at det kan avbestilles uten kostnader. 4-5 uker før avreise begynner jeg å sjekke hva som er tilgjengelig på Hotwire og bruker de hvis jeg finner en god deal.

Skal du shoppe mens du er i New York anbefaler jeg å lese innlegget med tips for billig outlet shopping.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Reisetips Gdansk og Sopot

Prisnivå USA

Billige billetter til Disney World