Billig leiebil i Florida og USA for de under 25 år

Leiebil usa under 25

Er du mellom 21 og 25 år gammel og har planer om å leie bil i Florida eller andre steder i USA? Da har du sikkert oppdaget at stort sett alle utleieselskaper tar rundt 27 USD (+tax) per døgn i tillegg for sjåfører under 25 år. Dette dobler ofte leieprisen for sjåfører i denne aldersgruppen. 

Det finnes heldigvis noen billigere alternativer. Det tyske bilutleiefirmaet Sixt har nylig begynt med bilutleie i Florida og California. Til å begynne med tok de ingen tillegg for sjåfører under 25 år men har nå dessverre innført dette også. Dog er de fortsatt betydelig billigere enn konkurrentene med priser på USD 14.99 (+tax) per dag eller max USD 99 (+ tax) for hele leieperioden. Dessverre gjelder dette kun vanlige biler og ikke store SUV og andre premium biler som du ikke får leid om du er under 25. Bilene kan du leie direkte på Sixt.com. Husk å klikke på Loss Damage Waiver under Recommended Protection Options for å få med full kaskoforsikring.

Leiebiler fra Sixt kan du også bestille via Expedia hvor du også kan oppnå 10% rabatt på leiebil med våre tips.

Et annet alternativ er å leie bil via Alamo. Alamo tilbyr en egen pakke for "unge sjåfører" som ligger på rundt kr 1300 ekstra per uke dersom du bestiller denne fra Norge. I pakken inngår tilleggsavgiften for unge sjåfører, opp til 3 ekstra sjåfører uten avgift og en tank med bensin. Dette blir også mye billigere spesielt hvis flere enn en skal kjøre bilen. Denne pakken kan bestilles via Autoeurope.

Er du under 21 år så les vår artikkel på roadtripusa.no om aldersgrense på leiebil i USA for en oversikt over hvilke muligheter som finnes. For andre tips les gjerne vår side om leiebil i USA.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Reisetips Gdansk og Sopot

Prisnivå USA

Billige billetter til Disney World