Billig All Inclusive ferie i Karibien og Mexico

All inclusive ferie har blitt mer og mer populært blant norske familier på sydentur. For mange frister det å prøve denne ferieformen på litt mer eksotiske destinasjoner i Kariben eller Mexico. Nettstedet Priceoftravel kårer hvert år reisemålene som gir mest valuta for pengene og vi har tatt en titt på hva man kan få for pengene på 2 av de mest relevante for Nordmenn.


Billig All Inclusive - Punta Cana BeachVi har sjekket prisnivåene for reise med rutefly i høysesong (vinterferien 2016) og en tilsvarende tur i lavsesong i Oktober (høstferien). Vi har tatt utgangspunkt i et all inclusive hotell med minimum 3,5 stjerner og gode tilbakemeldinger fra kundene. For flyforbindelser har vi kun sett på ruter med maks 1 stopp på veien.

Puerto Plata på nordkysten av den Dominikanske republikk er området som er kåret til det billigste for all inclusive ferie i Karibien. Desverre er flyforbindelsene hit ganske dårlige så vi anbefaler å vurdere andre reisemål på øya.

Punta Cana - Karibien
Punta Cana på østsiden av øya er det området som er mest kjent for nordmenn og best tilgjengelig med fly fra Europa. Flybilletter hit vi funnet til priser fra kr 7500 i høstferien og 9500 i vinterferien

Grand Bahia Principe Turquesa kan du booke til kr 1100 per natt i høstferien og kr 2300 i vinterferien. Er du villig å ta sjansen på å reise uspesifisert kan du også få et 3,5 stjerners hotell med gode tilbakemeldinger på Hotwire til kr 625 per natt i høstferien og kr 1600 i vinterferien.

Cancun / Playa del Carmen - Mexico
Området rundt Cancun byr på milevis med kritthvite strender. I tillegg til badebyene Cancun og Playa del Carmen finnes det også mulighet for øyliv på dukkerparadiset Cozumel og den søvnige øya Isla Mujeres. Flybilletter hit ligger på rundt kr 7000 og oppover både i høstferien og vinterferien. Blant annet har Lufthansa startet en ny vinterrute til Cancun med avganger 2 ganger i uken. Man kan ofte finne kampanjepriser hit helt ned i kr 5000 men må da akseptere lange reisetider med flere stopp.


All Inclusive MexicoI Cancun finner du feks Royal Solaris Cancun til kr 1450 per natt i høstferien kr 2475 i vinterferien. For prisbevisste har Hotwire et godt 3,5 stjerners hotell i Playa del Carmen til kr 1100 per natt i høstferien og kr 1900 i vinterferien. Til Cancun kan du også reise direkte med charter fra Ving i vinter.

Priser på de ovenstående hoteller er hentet fra Hotels.com hvor du kan oppnå over 15% rabatt ved å følge mine tips om rabatt på hotel på de oppgitte prisene ved å følge våre tips. Så en 10 dagers høstferie kan du få til for rundt kr 11000 per person og oppover mens du i vinterferien må regne med minimum kr 17000 for tilsvarende. Vil du har flere forslag til destinasjoner kan du lese hele testen hos Priceoftravel.

All inclusive cruise:
Har du lyst å oppleve mere enn en destinasjon på din ferie i Karibien? Hvorfor ikke prøve et cruise som er billigere enn de fleste tror og du kan oppleve både Mexico og noen av de karibiske øyene på en og samme tur. Cruise rederiene har nemlig også kastet seg på all inclusive bølgen og nesten alle tilbyr nå å kjøpe pakker hvor du får fri flyt av diverse drikkevarer (Du finner en oversikt hos Cruisecritic). En del selskaper kjører også kampanjer hvor du kan få disse pakkene inkludert i prisen. Vi ser dette ganske ofte hos NCL og Celebrity cruises og du finner disse tilbudene ofte hos Cruisedirect.

Flybilletter til Miami eller Fort Lauderdale er som oftest mye billigere enn til Mexico eller den Dominikanske republikk så et all inclusive cruise trenger ikke å bli dyrere enn en tur til en av disse stedene

For tips om flysøk anbefaler jeg som alltid mine sider om billige flybilletter og les generelle tips på siden om billig cruise.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Reisetips Gdansk og Sopot

Prisnivå USA

Billige billetter til Disney World