Billig leiebil i Miami og Florida

Billig Leiebil Miami Florida

Planer om en tur til Miami og Florida til vinteren? Les her hvordan du finner leiebil i Miami fra et seriøst firma til best mulig pris. I Miami er det kjekt å ha leiebil tilgjengelig for å ta deg frem til outlet shopping, cruise rundt i Florida i en deilig Mustang Cabriolet eller ta deg til parkene i Orlando.

I denne pristesten har vi sjekket hvilket selskap som har de beste prisene på leie av bil i Miami.

Vi har undersøkt prisene på en ukes leie i  Desember (05.12-12.12) for 3 populære biltyper. Prisene er for leie fra Miami International Airport men bør ikke skille seg nevneverdig om du leier i Fort Lauderdale (dit Norwegian flyr) eller Orlando.Økonomi
(eks Hyundai Accent, Chevy Aveo)


Liten SUV
(eks Ford Escape, Toyota RAV 4)


Kabriolet
(eks Mustang Convertible, Chrysler Convertible)

Avis.no
1495
1872
2756
Hertz.no
1513
2015
3026
Sixt.no
1700
1924
2781
Expedia
1457
1832
2548
Norwegian.no
1469
1842
2583
Autoeurope.no
1408
1765
2392
Rentalcars.no
1450
1803
2476

Priser innhentet 17.08 på respektive leverandørs norske hjemmeside. Billigste pris med full forsikringsdekning. 


Undersøkelsen viser at Autoeurope er billigst på alle 3 kategorier i denne pristesten. Hos Auto Europe kan du booke leiebiler fra Alamo som jeg anbefaler. De scorer alltid høyt på kundeundersøkelser og ligger på topp på Googles kundevurderinger. Hos Autoeurope kan du kan leie bil med Gold Rate som inkluderer en full tank med bensin og opp til 3 ekstra sjåfører som lønner seg for de fleste. I tillegg til de gode prisene hos Autoeurope kan du med rett kredittkort oppnå ytterligere 9% rabatt på leiebil.

Et annet selskap med gode priser på leiebil i Florida er Rentalcars. En fordel med Rentalcars er at du kan velge å betale kun et depositum når du bestiller bilen og resten 4 uker før du henter ut bilen.

Noen tips når du skal leie bil billig i Miami og Florida:
  • Enveis leie er gratis innenfor Florida. Lei for eksempel bilen i Miami, avslutt ferien i Orlando og ta fly hjem derfra.
  • På flyplassen i Miami henter du ut bilen i et eget "Rental Car Center". Etter ankomst følger du bare skiltingen og et lite ubetjent tog (MIA Mover) tar deg enkelt dit. 
  • På flyplassen får du vanligvis anledning å velge bil selv innenfor den kategorien som er booket. 
  • Har du har planer om å oppholde deg på South Beach klarer du deg fint uten leiebil og parkering i området er faktisk ganske dyrt. Vurder derfor gjerne noen dager uten bil i starten og hent deretter ut en leiebil på et av by kontorene.
  • Skal du ha leiebilen mens du er i området rundt South Beach bruk et av de offentlige parkeringshus da slipper du unna med 20 USD per døgn. Parkering på hotellene er ofte mye dyrere enn dette. 
  • Leier du bil før eller etter cruise så tilbyr blant annet Alamo og Dollar en gratis shuttle buss begge veier mellom Rental Car Centeret på flyplassen og Port of Miami 
På roadtripusa.no kan du lese flere tips om leiebil i USA og få ruteforlag for en roadtrip gjennom Florida. Les gjerne også min artikkel med reisetips og hoteller i Miami.

Priser på leiebil forandrer seg ofte så sjekk alltid priser selv før du bestiller. Det er ikke sikkert samme selskap er billigst når du skal bestille.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Reisetips Gdansk og Sopot

Hotelltips i London - Bo bra og billig