Billig leiebil i San Francisco og California

Billig leiebil San Francisco


Går du med planer om en roadtrip i California? Da er San Francisco for de fleste et godt startpunkt for reisen og vår pristest hjelper deg å finne billigst leiebil for din bilferie. I selve San Francisco har du normalt ikke behov for leiebil da offentlig kommunikasjon fungerer bra og parkering kan bli ganske så dyrt. Jeg anbefaler derfor å ta noen dager i byen først for så å hente ut en leiebil på et av bykontorene.

Jeg har undersøkt prisene på en ukes leie i  September (12.09-19.09) som er en populær tid for reiser til San Franscisco hvor det beste sommerværet kommer senere enn andre deler av California. Prisene er for leie fra San Francisco Airport men bør ikke skille seg nevneverdig om du velger å leie fra et bykontor eller flyplassen i Oakland hvor Norwegian lander.


Økonomi
(eks Hyundai Accent, Chevy Aveo)


Liten SUV
(eks Ford Escape, Toyota RAV 4)


Cabriolet
(eks Mustang Convertible, Chrysler Convertible)

Avis.no
1531
1964
N/A
Hertz.no
1536
2035
N/A
Sixt.no
1439
1821
N/A
Expedia
1249
1720
2512
Norwegian.no
1445
1792
2419
Autoeurope.no
1377
1750
2398
Rentalcars.no
1655
1821
2463

Priser innhentet 02.08 på respektive leverandørs norske hjemmeside. Billigste pris med full forsikringsdekning. 


Undersøkelsen viser at Autoeurope nesten alltid ligger blant de beste i pris. Hos Auto Europe kan du booke leiebiler fra vårt anbefalte selskap Alamo med Gold Rate som inkluderer en full tank med bensin og 3 ekstra sjåfører. I tillegg til de gode prisene hos Autoeurope kan du med rett kredittkort oppnå ytterligere 9% rabatt på leiebil.

Et annet selskap med gode priser på leiebil i San Francisco er Rentalcars. En fordel med Rentalcars er at du kan velge å betale kun et depositum når du bestiller bilen og resten 4 uker før du henter ut bilen.

Det går selvfølgelig også an å leie litt kule amerikanere og sportsbiler men da blir prisen en en helt annen.

Noen tips når du skal leie bil billig i San Francisco og California:
  • Ekstra sjåfører er alltid kostnadsfrie i California på grunn av en lokal lov. 
  • Enveis leie er vanligvis gratis innenfor California. Du kan fint starte reisen i San Francisco og avslutte i feks Los Angeles (eller Las Vegas)
  • På flyplassen i San Francisco henter du ut bilen i et eget "Rental Car Center". Etter ankomst tar du Airtrain (toget som går mellom terminalene) som tar deg til leiebilsenteret. 
  • På flyplassen får du vanligvis anledning å velge bil selv innenfor den kategorien som er booket. 
  • Vil du leie i byen etter noen dagers opphold så har Alamo kontorer nærme Union Square. Bor du ved Fishermanns Wharf så har Avis og Hertz kontorer der nede også. 

På roadtripusa.no kan du lese flere tips om leiebil i USA og få ruteforslag for en en roadtrip på vestkysten

Priser på leiebil forandrer seg ofte så sjekk alltid priser selv før du bestiller. Det er ikke sikkert samme selskap er billigst når du skal bestille.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Reisetips Gdansk og Sopot

Hotelltips i London - Bo bra og billig