Hotelltips i Oslo - Bo bra og billig

På helgetur til Oslo og på jakt etter et hotell til en fornuftig pris? Eller skal du ta med familien til hovedstaden og lurer på hvilke hoteller som er mest familievennlige med god plass til barna? Her gir jeg deg noen tips på hoteller som gir god valuta for pengene. Gjennomsnitts prisen for et hotellrom i Oslo ligger på kr 1141 (2016) i følge tall fra Hotels.com. Vi vet alle at det er dyrt å spise ute i Norge så et godt tips er å se etter et hotell som serverer gratis kveldsmat. Da kan du heller legge pengene på en litt bedre lunsj og så spise på hotellet de fleste kveldene.


Tips hoteller i Oslo


Clarion Collection Hotel Folketeateret er et hotell jeg kan anbefale for deg som vil bo sentralt og holde kostnaden for din Oslo tur nede. Hotellet er nytt og moderne og ligger i Folketeaterpassasjen med gå avstand til Oslo S og flytoget. Her får du servert gratis ettermiddagskaffe og kveldsmat som kan spare mye penger på reisebudsjettet. Hotellet ligger på topp på Tripadvisors lister og prisene starter på kr 1200 per natt. For øvrig tilbyr alle Clarion Collection Hotellene i Oslo gratis kveldsmat så det finnes noen stykker å velge mellom

Thon Hotel Terminus er et annet godt alternativ og er nyoppusset i 2016. Her får du en sentral beliggenhet rett ved Oslo Spektrum, en god frokostbuffet og gratis kveldsmat. Priser fra kr 1000 per natt.


Tips hoteller i Oslo


Thon Hotel Rosenkrantz er et litt dyrere hotell men ligger til gjengjeld helt på toppen av Tripadvisors liste over de mest populære hotellene i Oslo. I tillegg får du her servert Oslos beste frokost og gratis kveldsmat så helt klart et hotell å vurdere.

Comfort Hotell Xpress er et rimeligere og populært alternativ som ligger ikke langt fra Yongstorget og Folketeateret. Karl Johan er en 10 minutters spasertur unna. Prisene starter på kr 549 per natt eksklusiv frokost. Gratis trådløst internett og du sjekker inn selv i automaten.

Smarthotel Oslo tilbyr nye (men litt små) rom til gode priser. Beliggenheten er sentral bare minutter unna Slottsparken og Karl Johan. Priser fra kr 625 per natt plus kr 95 om du vil ha frokost.

Familievennlige hoteller i Oslo
Skal barna være med på turen? De fleste hoteller tilbyr ekstraseng gratis eller mot en liten avgift og så det går ofte bra med et barn. Er barna flere og ikke lenger vil sove i sengen til mamma og pappa er hoteller med familierom et godt alternativ.

Citybox tilbyr rimelige familierom med dobbeltseng og en køyeseng. Ta med Ipad da hotellet har gratis wifi men ikke tv på rommene.

Thon Hotel Slottsparken er et alternativ med romslige rom med minikjøkken og spiseplass.

Andre hoteller med familievennlige rom er Scandic Victoria og Thon Hotel Panorama.

For andre gode hoteller i Oslo til best mulig pris prøv gjerne min søkemotor for hotell (i samarbeid med Hotelscombined). Den sammenligner priser fra alle de store bookingsidene og kombinerer dette med gjestevurderinger for å gi deg populære hoteller til best mulig pris. Ønsker du å spare over 15% på dine hotell bookinger anbefaler jeg å lese min artikkel om rabatt på hotell.
.
Er du villig til å ta sjansen på å booke et uspesifisert hotell har du muligheten til å få et 3 stjerners hotell i Oslo sentrum fra kr 600 eller 5 stjerners luksushoteller fra kr 900 (gjelder helger) hos Hotwire.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Reisetips Gdansk og Sopot

Prisnivå USA

Billige billetter til Disney World