Hotelltips i London - Bo bra og billig

Billige hoteller i London

Har du planer om en tur til London? Konkurransen på fly er knallhard for tiden og det er lett å finne en billig flybillett. Men å finne et rimelig hotell som ligger sentralt er ikke alltid like lett. London er den dyreste byen i Europa for hoteller og i snitt la nordmenn igjen kr 1583 per natt i 2016 i følge statistikk fra Hotels.com. Her er noen tips på hvordan du finner de beste prisene på hotellrom og noen anbefalinger på hoteller til fornuftige priser.

Et godt sted å finne billige hoteller London er Tripadvisor. De sammenligner priser fra alle de store bookingsidene og kombinerer dette med gjestevurderinger for å gi deg populære hoteller til best mulig pris. Ønsker du å spare over 15% på dine hotell bookinger anbefaler jeg å lese min artikkel med tips om rabatter på hotell.

Tips og anbefalinger til hoteller som gir god valuta for pengene i London er:

Strand Palace Hotel er et litt eldre klassisk hotell med en perfekt beliggenhet og gåavstand til livet rundt Covent garden, Themsen og shoppingen på Oxford Street. De billigste rommene er ganske små og kun utvalgte rom har aircondition. Bestiller du rommet ditt direkte fra hotellets hjemmeside tilbyr de for tiden 15 GBP å bruke i restauranten eller baren og en flaske prosecco på rommet. Prisene er helt greie og starter rundt kr 1400 per natt.
St. Giles Hotel er veldig populært hos Nordmenn. Her er det kombinasjonen av rimelige priser og en god beliggenhet nære Oxford Street som frister. Rommene er små og hotellet er litt slitt men fungerer fint for de som vil ha et sentralt sted å bo og ikke er opptatt av høy standard.

Nadler Kensington Gardens og Nadler Soho er to hoteller i London jeg kan anbefale med litt høyere standard. Førstnevnte ligger litt utenfor sentrum i populære Kensington Gardens med sine mange hyggelige restauranter. Det andre ligger mitt i smørøyet med Soho og Oxford Street rett utenfor døren.

Tips og anbefalinger til familievennlige hoteller i London er:

Park Plaza County Hall er beliggende på South Bank med kort vei til severdigheter som London Eye og Buckingham Palace. Til Oxford Street er det bare noen få stopp med London Underground. Hotellet tilbyr studio leiligheter med sovesofa og god plass til en familie på 4.

Premier Inn hotellene er også populære blant barnefamilier. De tilbyr egne familierom og barn spiser gratis.

Tips og anbefalinger på billige hoteller med sentral beliggenhet er:

Point A Hotel er godt alternativ med små men effektive rom og et bad på størrelse med det du finner på danskebåten.

Eller og også Ibis hotellene et alternativ i den rimelige prisklassen og de finner de på mange ulike steder i London som for eksempel Ibis London Blackfriars.

Vil du ha noen flere gode sparetips les Dagbladets artikkel om hvordan du gjør London gratis.


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Reisetips Gdansk og Sopot

Prisnivå USA

Billige billetter til Disney World