Billig leiebil i Malaga

Billig leiebil Malaga

Skal du til Costa del Sol og lurer på hvordan du finner en billige leiebil på flyplassen i Malaga fra en seriøs aktør? De fleste som reiser til Malaga har behov for en en leiebil for å ta seg til ferieboligen eller golfbanen. Jeg har gjort en pristest mellom de ulike leiebil aktørene og gir deg gode tips om hva du bør tenke på når du leier bil i Malaga. 

Jeg har i denne pristesten valgt å undersøke prisen på en ukes leiebil i 3 populære kategorier på flyplassen i Malaga i høstferien (30.09 - 07.10). Jeg har innhentet priser direkte fra de store utleieselskapene, formidlere som Autoeurope og en lokal aktør. 

Økonomi
(eks Opel Corsa, VW Polo)
Mellomklasse Stasjonsvogn
(eks Ford Focus, Seat Leon)
Minibuss 7 personer
(eks Volkswagen Transporter, Mercedes Vito)
Avis 167923345608
Hertz1962N/A8584
Budget147720545482
Holiday Autos 848 (Centauro) 1598 (Centauro) 5390 (Budget)
Norwegian882 (Centauro) 1363 (Centauro) 5390 (Budget)
Autoeurope 1182 (Centauro) 1182 (Centauro) 5258 (Budget)
Rentalcars.com894 (Centauro) 1304 (Centauro) 4986 (Centauro)
BSafe 2004 2565 N/A

Priser innhentet 22.06 på respektive leverandørs hjemmeside. Vi har valgt billigste pris med "full til full" drivstoff policy uten hensyn til eventuell egenandel på forsikring. 

I pristesten har jeg utelatt biler fra selskapene som Goldcar, Firefly, Interrent og Marbesol. Dette er selskaper som mange kunder har dårlige erfaringer med og får dårlige tilbakemeldinger. Disse selskapene hadde jeg unngått når du skal leie bil i Malaga. Betal heller noen hundrelapper ekstra for et seriøst selskap og unngå masse styr og hodebry.

Undersøkelsen viser at det oftest lønner seg å bestille via en formidler. Autoeurope ligger alltid blant de billigste i pris på leiebiler i Malaga. Det er et selskap jeg ofte bruker selv og kan anbefale. I tillegg til gode priser kan du hos Autoeurope oppnå ytterligere 9% rabatt på leiebil med rett kredittkort. Et annet selskap med gode priser på leiebil i Malaga er Rentalcars. En fordel med Rentalcars er at du kan velge å betale kun et depositum når du bestiller og resten 4 uker før du henter ut bilen. Da slipper du å legge ut store summer om du bestiller tidlig.

Anbefalte leiebil selskaper i Malaga
Centauro og Budget er to leiebil selskaper jeg kan anbefale som er seriøse og har konkurransedyktige priser. Centauro har ikke kontor på flyplassen så du vil bli møtt av en representant for selskapet og kjørt i minibuss til deres kontor. Det går ofte like fort som å vente i kø hos de selskaper som har kontor i terminalen. Spesielt på lørdager når mange kommer til Malaga

Leie av minibuss
Er dere en stor familie på tur og trenger plass til flere enn 4 personer? Se opp får såkalte minibusser med 5+2 seter som Seat Alhambra og Volkswagen Touran. Disse har 2 klappseter i bagasjerommet og bruker du disse får du ikke med deg noe bagasje. Skal du ha en minibuss med ok plass bør du gå for en Volkswagen Transporter, Mercedes Vito eller tilsvarende.

Drivstoff regler og egenandel på forsikring
Vær obs på at mange leiebil firmaer i Malaga opererer med kunstig lave priser og "lugubre" drivstoff regler der du må kjøpe en tank med bensin til overpris. Jeg anbefaler å styre unna disse aktører og har i denne testen kun tatt med priser der du selv fyller bensin. På min temaside om billig leiebil kan du lese mer om drivstoff regler og hva du generelt bør tenke på før du leier bil i Spania. Hos de fleste utleiere er det også en ganske høy egenandel på forsikringen som du kan beskytte deg mot med en egenandels forsikring via kredittkort eller reiseforsikringen.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Reisetips Gdansk og Sopot

Prisnivå USA

Billige billetter til Disney World