Få rabatt på leiebil, fly, hotell og cruise

Rabatt på Hotell

Er du glad i å reise og vil få med noen gode rabatter når du bestiller?

Hos Hotels.com kan du spare rundt 15% på dine hotellbestillinger ved å følge noen enkle tips.

Først og fremst melder du deg inn Welcome Rewards som er deres fordelsprogram. Da får du hver 10 natt gratis (du betaler eventuelle skatter og avgifter).

I tillegg skaffer du deg et kredittkort fra Remembercard (som er uten årsavgift). Da får du 8% rabatt (før skatter og avgifter) på alle dine bestillinger via deres fordelsprogramm Remember Reward.

Disse 2 programmene kan kombineres og du kan da oppnå rundt 15% rabatt på dine bestillinger noe som kan spare deg for en god del penger på din neste ferie. Du kan også få mange andre gode rabatter på leiebil, fly, hotell via Remember Reward:

Rabatt på hotell:
8% rabatt på hoteller bestilt direkte hos First Hotels
10% rabatt på hoteller bestilt hos Expedia
4% rabatt på hoteller bestilt hos Booking.com
5% rabatt på hoteller bestilt direkte hos Choice Hotels

Rabatt på flybilletter:
Kr 60 rabatt per fly booking hos SAS (kun utland)

Rabatt på pakkereiser:
2,5 % på charterreiser booket hos Apollo
5% rabatt på pakkereiser booket hos Expedia

Rabatt på leiebil:
6% rabatt på leiebil bestilt hos Expedia.
9% rabatt på leiebil bestilt hos Autoeurope
10% rabatt på leiebil bestilt hos Holiday Auto

Dette er kun et utvalg av reiseleverandører der du får rabatt, det finnes mange fler. Du får også rabatter i mange andre bransjer og nettbutikker som Zalando, Blivakker eller Netonet. Det eneste som kreves er at du skaffer deg et Remembercard, logger inn på deres side før du handler og betaler med kortet. Rabatten vil automatisk bli trukket fra på neste månedsfaktura du mottar. (Alle rabatter er med forbehold om endringer).

Kortet har ingen årsavgift og inneholder også en gratis reise- og avbestillingsforsikring (gjelder black kortet). Har du planer om å leie bil kan du også legge til en egenandelsforsikring som en del av trygghetspakken for kr 249 per år. Denne sparer deg for dyre tilleggsforsikringer når du leier bil.

Alt i alt et kort som kan anbefales for de som reiser. Ettersom kortet ikke har noen årsavgift koster det ingen ting å ha dette liggende og bruke for å betale for dine reiser. Du kan lese mer og søke om Remembercard her.*

*Eff. rente på Remembercard 25,4 %, kr 15.000 o/12 mnd. Totalt kr 16.408.

Kommentarer

Anonym sa…
Hei, takk for en nyttig blogg! :)

Jeg ser at Remembercard nå gir 10% rabatt på hotels.com (se https://rememberreward.no/shopping/collection.jxp?id=11#34). Vet du om dette gjelder selv om man har bruk prismatch hos hotels.com slik at man får 10% rabatt på prisen man har fått via prismatch? Jeg prøvde å ringe kundeservice hos hotels.com, men de kunne ikke svare på det og sa man måtte prøve og se.
Reisetips sa…
Du bør fortsatt få 10% rabatt forutsatt at du betalte med Remembercard når du booket hos Hotels.com. Om den ikke kommer automatisk tar du kontakt med deres kundeservice

Populære innlegg fra denne bloggen

Reisetips Gdansk og Sopot

Hotelltips i London - Bo bra og billig

Shopping Tips New York - Outlet