Billig Pakkereise

På jakt etter billig storbyferie eller sydentur? Her kommer mine personlige tips på hvordan du kan spare penger på din reise uansett om det er Gran Canaria, London, Thailand eller noen av de mange andre gode reisemålene som frister

På bloggen her finner du tips om hvordan du finner billige flybilletter, hotell og leiebil hver for seg. Mange foretrekker dog å kjøpe hele turen som en pakke fra samme reiseselskap. En av fordelene er da at tilbyderen må være medlem i reisegarantifondet og at du har bedre rettigheter om noe skulle skje under reisen (feks flyforsinkelser). Denne tryggheten setter mange pris på. 

Billig Pakkereise
Vil du komponere en billig pakkereise selv med rutefly og valgfri antall netter på hotell er Expedia og Ticket to gode alternativ for alt fra storbyweekend til lengre reiser til andre kontinent. Begge har en en søkemotor der du kan plukke og kombinere flyavganger og hotell fritt til å bygge reisen akkurat som du ønsker den. Er du opptatt av god kundeservice så er Ticket tilgjengelig frem til kl 21 på ukedager og også på lørdager.

Er du ute etter en mere tradisjonell billig chartertur til syden eller mere eksotiske reisemål så kan et bra sted å søke være Ticket.no eller Solfaktor.no. Begge sidene søker hos alle de store reiseoperatørene som Ving, Apollo, Startour, Solia og Detour. De kan raskt gi deg en god prisoversikt på det reisemålet du ønsker og begge har en restplasskalender der du finner billige sydenturer (både spesifisert og uspesifisert) med kort tid til avgang.

Les her hvordan du oppnår 5% rabatt på pakkereiser eller opp til 18% rabatt på hotell.

Et annet godt alternativ for å kapre en billig sydentur er å melde seg på reisearrangørenes nyhetsbrev. Da får du fra tid til annen tilbud på mail som ofte kan inneholde noen "godbiter".

Har du mulighet til å reise utenfor skoleferien så forsøk å legge reisen til en av de periodene når prisene er lavest. For sydenturer på sommeren gjelder det som regel de 4 siste ukene før skoleferien starter eller de 2 første etter at den har sluttet. For reiser på vinteren er desember måned før juleferien normalt den billigste perioden.

Et siste tips for de som er bosatt på østlandet og vil finne en billig sydentur er å sjekke priser fra Göteborg. Ofte kan man spare en god del penger ved å ta bilturen på 3 timer. Sjekke priser fra Sverige gjør du enkelt på Reseguiden.se

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Reisetips Gdansk og Sopot

Prisnivå USA

Billige billetter til Disney World