Billig Hotell

På jakt etter billig hotell? Her kommer våre personlige tips om hvilke søkemotorer som er best og hvordan du kan spare penger og oppnå rabatt på dine hotellbestillinger.

Først og fremst anbefaler vi å bruke en søkemotor som søker igjennom alle de store bookingsidene og viser hvilken som har best pris. Uansett om du allerede har bestemt deg for hvilket hotell du vil bo på eller trenger noen gode forslag på hotell så hjelper disse deg på veien. De beste kombinerer pris med vurderinger fra reisende for å komme opp med gode forslag. 

Tripadvisor
Tripadvisor er mest kjent for sine anmeldelser skrevet av brukere men dette kombineres nå på en flott måte med pris søk på de datoer du trenger hotell:


Du har mulighet for enkelt å filtrere på eksempelvis pris for å få gode forslag innenfor ditt budsjett eller sortere etter beliggenhet. Du får også mange ferdige lister med anbefalinger for best verdi, luksus, budsjett og mye mer. Du ser enkelt hvor du kan booke hotellet billigst enten det er via en av de store bookingsidene som Hotels.com og Booking.com eller direkte via hotellets hjemmeside. Min soleklare favoritt søkemotor når jeg ikke har bestemt meg for hotell.

Hotelscombined
Hotelscombined er en annen god motor som søker på tvers av de fleste store bookingsidene,og hotellkjedenes egne hjemmesider og viser deg hvem som har best pris. Du kan velge å sortere hotellene etter popularitet, pris eller filtrere etter den prisen du er villig å betale. Alternativt kan du velge å få hotellene vist på et kart også.


Hotelscombined viser også en bra oppsummering av alle anmeldelser som er skrevet av reisende som har bestilt via de store bookingsidene og en totalscore basert på disse. Alt i alt en bra søkemotor både for å bestille ditt favoritt hotell billigst mulig og sammenligne hoteller.En annen tilsvarende søkemotor som også sammenligner hotellrom er trivago.no.

Sjekk på hotellets egen hjemmeside og ring evt. hotellet.
Spesielt hvis du skal bo flere netter kan man fra tid til annen prute ved å ringe hotellet. Slipper de å betale provisjon til bookingsidene kan de ofte gi deg en del av dette som en rabatt eller tilby deg gratis frokost, oppgradering osv.

Rabatt og bonus via kredittkortet?
Remembercard* tilbyr via sitt fordelsprogramm rabatt på hotell for bestillinger via bookingsider som Hotels.com eller direkte på hotellkjedenes egne hjemmesider (Choice, First, Radisson) dersom du betaler med kortet. Du kan for eksempel spare opp til 18% hos Hotels.com ved å kombinere rabatten med deres lojalitetsprogram Welcome Rewards.

*Eff. rente på Remembercard 24,6 %, kr 15.000 o/12 mnd. Totalt kr 16.483.

Er du litt fleksibel og eventyrlysten og vil virkelig få valuta for pengene når du booker hotell?
Da kan du prøve å finne billige hotell på sider som Hotwire og Priceline (Name your own price). Disse to sidene selger uspesifiserte hoteller til priser som ofte ligger langt under hva man finner ellers. Begge konseptene går ut på at du velger antall stjerner og i hvilket område hotellet ligger. Først når du har valgt og betalt for hotellrommet får du oppgitt navnet og da kan det ikke avbestilles.

Hotwire er den mere brukervennlige av disse to. Du ser prisene på forhånd og også en oversikt over hvilke fasiliteter hotellet tilbyr. Hos Priceline er prosessen litt mere omfattende da du "byr" på hotellet og angir hva du er villig til å betale. Hotellene kan være både fra de store kjedene som Marriott, Hilton og Sheraton eller frittstående hoteller og antallet stjerner som angis er til å stole på.

Konseptet går ut på at hoteller selger rom billige som ellers ville stått tomme så prisene styres veldig av tilbud og etterspørsel. Du vil med andre ord spare mere på et typisk forretnings hotell i helger enn et hotell i Miami i høysesesong!

Du vil finne hoteller i USA, Karibien og de fleste storbyene i Europa. I Skandinavia er det foreløbig kun København som er tilgjengelig hos Priceline mens Hotwire nå er tilgjengelig i de fleste større byer.

Jeg har veldig god erfaring med begge sidene og bruker de så ofte som mulig. Jeg har skrevet en artikkel om å booke billig hotell med Hotwire og en om å booke billig hotell med Priceline også.

Kommentarer

Anonym sa…
Twocards tilbyr ikke 4% lengre på hotellovernattinger.
Reisetips sa…
Det er helt korrekt, informasjonen er oppdatert.

Populære innlegg fra denne bloggen

Reisetips Gdansk og Sopot

Prisnivå USA

Billige billetter til Disney World